Търсене
Close this search box.

За нас

Скъпи Приятели!

Благодарим ви за доверието и че останахте с нас през всичките тези години!

Нашите продукти Fit&Shape® повече от 10 години са гаранция за качество и с доказана ефективност за постигане на високи спортни постижения. 

Учим се всеки ден и знаем, че ще са необходими още 10 години, за да получим повече знания, които ще ни помогнат да разработим нови продукти, които ще доставят още по-добри резултати, ще са с по-добър вкус и ще доставят различени спортни преживявания. Ние не искаме да сприраме да го правим!

На този глобален пазар, където всичко е възможно и нищо не е недостижимо, ние сме горди да развиваме нашата марка и предлагаме най-високото качество, основано на научни изследвания. Ние знаем че добрият вкус е от решаващо значение, затова се грижим с голямо внимание да предлагаме неповторими вкусове. Гордеем се с основния си екип от специалисти, които са с нас и ни помагат да създаваме новаторски формули и продукти. След 20 години опит ние знаем, че нашата страст е спорта във всичките му разновидности и движението като начин на живот.

Ако искате да достигнете нови висоти или да завладеете нов планински връх, Fit&Shape® ще ви помогне да го направите. Не защото е просто марка на спортно хранене, но заради стотиците посветени хора зад него. Спортисти, технолози, лекари или дори младите момчета от фитнес залата в квартала; ние ги чуваме всички и приемаме техните предизвикателства, защото искаме да празнуваме нашите 20-30-50 години с по-качествени продукти!