ATOM Blast Pre-Workout - 150мл

Атом Бласт® е силен азотен бустер съставен от 4 аминокиселини. 


Не съдържа кофеин и е подходящ за ползване, когато се прави тренировка вечерно време.

Наличност: В наличност

3,00 лв.

* Задължителни полета

Съдържание и допълнителна информация
Детайли

atom blast pre-workoutAtom Blast® e eнергиен/напомпващ бустър, който може да приемате по всяко време. Особено подходящ, когато тренирате вечерно време и не искате да приемате добавка, която би нарушили спокойният и пълноценен сън. 

Това е една внимателно подбрана комбинация от аминокиселини, които ще ви изпълнят с енергия и ще държат мускулите ви напомпани и в кондиция. Вкуса е перфектен! Зареде тялото си с енергия и сила преди тренировка, без странични ефекти.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕПридава повече сила, енергия и издръжливост преди тренировка. Засилва протеиновиа синтез и изгражда чиста мускулна маса. Забързва възстановяването след физическо натоварване.

В тренировъчен ден се приема една доза преди тренировка. В нетренировъчен ден се приема една доза сутрин или преди обед, 15 мин. преди хранене.

СЪСТАВКИ: Вода, Л-аргинин, л-цитрулин, бета аланин, л-тирозин, регулатор на киселинността: био лимонена киселина, ароматизант: подсладител: сукралоза, стабилизатори: калиев сорбат, натриев бензоат.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Допълнителна информация
Допълнителна информация
СПИДИ ПОЩА - Максимален брой единици от продукта запълващ опаковката Не
Може би ще проявите интерес и към следните продукти