Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

DETOX Мулти-Актив плюс

Натурален продукт от висококачествени билкови екстракти във веганска капсула.
1 – Спомага за изчистването на свободните радикали. 2 – Спомага за контролиране на телесното тегло.3 – Спомага за по-доброто храносмилане.

22,00 лв.

DETOX Мулти-Актив плюс

DETOX Мулти-Актив плюс

Правилния детокс трябва да става с правилните съставки, за да има ефект и да бъде с траен резултат.

Изчистването на токсините и свободни радикали в тялото спомага за премахването на подуване на корема и чувството на тежест. По време на курса на детокс е хубаво да се приема повече вода, за да може тялото да се хидратира правилно и да се отделят вредните токсините. Нормалния прием на вода на ден е 1мл/1ккал или не по-малко от 2 литра вода на ден.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за по-доброто храносмилане и изчистването на свободни радикали. Спомага за контролиране на телесното тегло и подобрява общия тонус.

Вземете два пъти по 1 капсула дневно с вода по време на хранене.

СЪСТАВКИ: Алое вера (листа) екстракт 4:1, Коприва (листа) стандартизиран екстракт (2% Силика), Артишок (листа) екстракт 10:1, Ябълков сайдер на прах (6% ябълчена киселина), Зелен чай (листа) стандартизиран екстракт [60% EGCG], N-Ацетил-L-Цистеин, растителна капсула.

КОЛИЧЕСТВО: 60 растителни капсули (31.5 гр)

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.