Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

Л-Карнитин 100,000мг + Виатамин Ц – 500мл

Л-карнитин със 100,000мг в бутилка. Голямата доза от 3000мг на 15мл е най-изгодно при покупка на подобен фет бърнър.
Добавени са анти-оксидантни Витамини А, Е и Ц.

38,00 лв.

l-carnitine 100000mg fat burner

Концентрирана напитка, която съдържа Л-карнитин база (99%) и Витамини А, Е, Ц. Полезните качествата и функциите на Л-карнитина са доказани от доста време. Въпреки че се изследва от дълги години и се пише много за него, постоянно излизат нови изследвания и открития от частни специализирани лаборатории, които потвърждават невероятните му качества.

Без значение дали целите показване на мускулна маса или изгаряне на мазнини Л-карнитина винаги ще ви бъде от помощ. Той повишава мастния метаболизъм, като транспортира мазнините до клетъчните митохондрии, където се изгарят. Повишава работоспособността на мозъка и подобрява фокусирането върху тренировъчния процес.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Една от най-важните му функции е че прием на 2000мг-3000мг Л-карнитин преди тренировка помага за правилното и ритмично съкращаване на сърдечния мускул (сърцето). Това позволява неговата по-добра работоспособност – намалява пулса на трениращия и повишава неговата издържливост и енергичност.

Може да се приема по всяко време на деня между храненията. За най-добри резултати приемайте една доза (15мл) 30-45мин преди тренировка и една доза вечерно време преди сън.

СЪСТАВКИ:

Вода, л-карнитин база, регулатор на киселинността: лимонена киселина, витамини А, Е, Ц, ароматизант, подсладител: сукралоза, стевия, консервант: натриев бензоат, калиев сорбат, селений.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.