MaxiSport® Концентрат 1:25 - 1000мл

Страхотка хипотонична напитка с Витамини, Минерали, Л-Карнитин, Л-Таурин и билкови екстракти. Разтваря се в съотношение 1:25, като една бутилка концентрат (1000 мл) стига за 50 напитки по 500 мл. Много приятна напитка със страхотен вкус. Хидратира тялото и помага за поддържане на водно-солевия баланс по време на физически натоварвания.

Наличност: В наличност

30,00 лв.

* Задължителни полета

Съдържание и допълнителна информация
Детайли

MaxiSport® Endurance 1000mlСтрахотка хипотонична напитка с Витамини, Минерали, Л--Карнитин и Л-Таурин. Разтваря се в съотношение 1:25, като една бутилка концентрат (1000мл) стига за 50 напитки по 500 мл. Много приятна напитка със страхотен вкус. Хидратира тялото и помага за поддържане на водно-солевия баланс по време на физически натоварвания. 

Подходящ за хора с нужда от висока хидратация и висок прием на течности. С ниско съдържание на захар.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Приема се по всяко време на деня. За най-добри резултати изпийте една напитка преди, по време и след физическо натоварване. Подобрява хидратирането на организма по време на физическо натоварване и забързва възстановяването след него. 

СЪСТАВКИ:

Глюкозен сироп, фруктоза, ароматизант. филтрирана вода, регулатор на киселинността: лимонена киселина, подсладител: сукралоза, стевия, консервант: сорбатна киселина.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Допълнителна информация
Допълнителна информация
СПИДИ ПОЩА - Максимален брой единици от продукта запълващ опаковката Не
Може би ще проявите интерес и към следните продукти
Pure WHEY Iso GOLD - 750гр пакет Pure WHEY Iso GOLD - 750гр пакет

Нормална цена: 50,00 лв.

Промоционална цена 45,00 лв.