Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

MaxiSport® Концентрат 1:25 – 1000мл

Страхотка хипотонична напитка с Витамини, Минерали, Л-Карнитин, Л-Таурин и билкови екстракти. Разтваря се в съотношение 1:25, като една бутилка концентрат (1000 мл) стига за 50 напитки по 500 мл. Много приятна напитка със страхотен вкус. Хидратира тялото и помага за поддържане на водно-солевия баланс по време на физически натоварвания.

33,00 лв.

MaxiSport® Endurance 1000mlСтрахотка хипотонична напитка с Витамини, Минерали, Л–Карнитин и Л-Таурин. Разтваря се в съотношение 1:25, като една бутилка концентрат (1000мл) стига за 50 напитки по 500 мл. Много приятна напитка със страхотен вкус. Хидратира тялото и помага за поддържане на водно-солевия баланс по време на физически натоварвания.

Подходящ за хора с нужда от висока хидратация и висок прием на течности. С ниско съдържание на захар.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Приема се по всяко време на деня. За най-добри резултати изпийте една напитка преди, по време и след физическо натоварване. Подобрява хидратирането на организма по време на физическо натоварване и забързва възстановяването след него.

СЪСТАВКИ:

Глюкозен сироп, фруктоза, ароматизант. филтрирана вода, регулатор на киселинността: лимонена киселина, подсладител: сукралоза, стевия, консервант: сорбатна киселина.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.