Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

L-Аргинин плюс – 120 капсули

L-Аргинин HCl с добавени L-Орнитин и GABA (гама-аминомаслена киселина), за по-добри спортни резултати. Една опаковка стига за 20 тренировки.

29,20 лв.

arginine plus

Аминокиселината л-аргинин играе важна роля в изграждането на клетките, заздравяването на рани и отделянето на амоняка от организма. Изключително важен е при синтезирането на креатин, което води до по-голяма сила и издръжливост при спортистите. Аргинина намалява времето за лекуване на травми от разтегнати или скъсани мускулни влакна.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Забързва възстановяването и изграждането на чиста мускулна маса. Придава повече енергия, тонус и издръжливост. Спомага за понижаването на кръвното налягане.

В тренировъчен ден се приема една доза преди или една доза след тренировка. В не тренировъчен ден се приема една доза 30 мин преди хранене.

СЪСТАВКИ: L-аргинин HCl, L-орнитин, GABA (гама-аминомаслена киселина), твърда желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.