Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

MAX PRO ® ENERGY GEL- 24х40гр

Макс Про Енерджи Гел е за истински професионалисти. Съдържа 65% въглехидрати и 55мг Кофеин, който ще ви изпълни с енергия.
Добавените антиоксиданти Витамини А, Е, Ц ще намалят умората в мускулите, за по-високо представяне по време на състезание. Съдържа аминокиселините Таурин, Карнитин, Аргинин Алфа-Кетоглутарат и екстракти от Гуарана и Зелен Чай.

48,00 лв.

max pro energy gel

Макси Про Енерджи Гел е оценен изключително високо от водещите спортни отбори по колоездене, плуване, футбол и баскетбол, като топ иновативен продукт с обещаващи резултати.

Запазили сме въглехидратите във високото им 65%-но съдържание, за да се поддържа постоянно високо ниво на глюкоген в кръвообращението. Гаранция че няма да се натрупа млечна киселина и получи ефекта на претренираност. Мускулите ви ще бъдат правилно възстановени и подготвени за следващата тренировка. Л-карнитин + Хром пиколинат – това е специална комбинация, която ще ви даде две предимства: 1) Л-каринтина ще подпомага сърцето за правилното му фукциониране. Ще намалите пулса по-време на тренировка, което ще увеличи вашата издръжливост. 2) Хром пиколината ще повиши нивата на инсулиновия хормон в организма, който е силен мускулен катализатор. Допълнителен стимул за мускулен растеж.

Въглехидрати, кофеина, азотни буустери и аминокиселини – най-добрият избор за всеки професионалист с доказан дълготраен ефект. Както се казваше в една реклама, пречупена през нашата гледна точка „..само едно пакетче и си там..“. Анти-оксидантен комплекс – съдържа трите най-важни антиоксиданти Витамин А, Витамин Е, Витамин С.

Аминокиселини – комбинацията от BCAA и Л-аргинин Алфа-Кетоглутарат ще поддържа мускулите ви в 100% готовност за тренировка. Засилва протеиновия синтез с даказан ефект върху издръжливостта на спортуващия.

Енергиен комплекс – комбинацията от зелен чай, кофеин и гуарана ще ви държи свежи и тонизирани по време на тренировката.

MAX PRO ENERGY GEL ® – Избора на професионалистите!

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Поради специфичното му предназначение и професионално оформление този продукт може да се приема преди, по-време и след тренировка. Няма да предизвика подуване на стомаха и дискомфорт. Осигурява енергия между 45-60 минути след неговия прием.

За най-добри резултати приемайте по 1 гел непосредствено преди тренировка и един гел веднага след тренировка за по-бързо възстановяване. За повече издръжливост приемайте по един гел на всеки 15-30 минути по време на физическото натоварване.

СЪСТАВКИ:

Глюкозен сироп, кристална фруктоза, малтодекстрин, вода, желиращ агент: пектин, карагенан, регулатор на киселинността: лимонена киселина, натриев цитрат, ароматизант, оцветител, консервант: калиев сорбат.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.