Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

КУРКУМА Turmeric & Ginger плюс

Висококачествен продукт от подбрани екстракти на Куркума, Джинджифил, Черен пипер и Кордисепс синенсис във веганска капсула.
1 – Подобрява храносмилането. 2 – Спомага за костите и ставите. 3 – Засилва имунната система на организма.

27,50 лв.

Curcuma turmeric & ginger plus

КУРКУМА Turmeric & Ginger плюс

Куркумата и особено нейното най-активно съединение куркумин имат много научно доказани ползи за здравето. Това е мощно противовъзпалително и антиоксидантно средство и може също да помогне за подобряване на симптомите на депресия и артрит.

Препоръчително е куркумата да се комбинира с BioPerine (пиперин/екстракт от черен пипер), който е веществото, което подобрява усвояването на куркумин с 2000%. Без това вещество по-голямата част от куркумина просто преминава през храносмилателния тракт.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Подобрява храносмилането. Спомага за костите и ставите. Засилва имунната система на организма.

Приемайте 2 капсули на ден с вода 30 минути преди хранене.

СЪСТАВКИ: Куркума (curcuma longa) екстракт [4:1], Джинджифил (корен) екстракт [4:1], Турмерин (curcuma longa) стандартизиран екстракт [95%], Кордисепс синенсис стандартизиран екстракт [40% Полизахариди], BioPerine® черен пипер (плод) стандартизиран екстракт [Piperine 95%], растителна капсула.

КОЛИЧЕСТВО: 60 растителни капсули (32.0 гр)

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.