Търсене
Close this search box.
Намаление

0882 982 400

Телефон за консултации

DOMINATOR 100% Whey Isolate – 900гр

DOMINATOR® 100% Whey Isolate е чист суроватъчен протеин изолат подсладен със стевия. Има лек и ефирен вкус. 100% Изолат, 100% Натурален продукт.

75,00 лв.

dominator whey isolate

100% суроватъчен протеин изолат с високо натурално съдържание на БЦАА. Има лек и ефирен вкус. Подсладен е само със Стевия, за да подчертае натуралния характер на продукта.

Изцяло натурална формула!!!

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Продукта е подходящ за покачване на чиста мускулна маса. Подходящ е да се приема преди и след тренировка. Бързото му усвояване ще ви възстанови и осигури постоянен приток от аминокиселини към мускулите.

Приемайте 30гр доза с 150-200мл вода или мляко, като допълнителен белтъчен прием по всяко време на деня. За най-добри резултати приемайте една доза от 30гр (с мляко) преди тренировка и една доза от 30гр (с вода) след тренировка.

СЪСТАВКИ: Суроватъчен протеин изолат (Мляко), ароматизант, подсладител: стевиолни глигозиди.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.