Genesis EAA Plus - 310гр

Есенциални аминокиселини, които са подсилени с други основни аминокиселини, който ще спомогнат за по-бързото възстановяване на мускулите след тренировка. Висока дозировка на всички есенциални аминокиселини. Невероятен вкус! 

Наличност: В наличност

35,00 лв.

* Задължителни полета

Съдържание и допълнителна информация
Детайли

Genesis EAA PlusЕсенциални аминокиселини, които са подсилени с други основни аминокиселини, който ще спомогнат за по-бързото възстановяване на мускулите след тренировка. Висока дозировка на всички есенциални аминокиселини. Невероятен вкус! 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за повече енергия по време на тренировка и по-бързото възстановяне след нея. Приемайте една доза на ден.

Сложете 250-300мл вода в шейкър, добавете една доза прах и разбихте добре. Консумирайте охладено за по-добър вкус. 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ СЪСТАВКИ: регулатор на киселинността: био лимонена киселина, подсладител: сукралоза, ароматизант, натурален оцветител.  

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти
КРЕАТИН Монохидрат (микронизиран) - 300гр КРЕАТИН Монохидрат (микронизиран) - 300гр

Нормална цена: 40,00 лв.

Промоционална цена 30,00 лв.