Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

GREEN COFFEE & L-Carnitine 3000мг – 20×25мл

Зелено Кафе (625мг) и Л-карнитин (3000мг) в удобна ампула, с която лесно и удобно ще постигнете вашите резултати.

40,00 лв.

green coffee l-carnitine drinkЕдна от най-важните функции на Л-карнитина, е че прием на 2000мг-3000мг преди тренировка помага за правилното и ритмично съкращаване на сърдечния мускул. Това позволява неговата по-добра работоспособност – намалява пулса на трениращия и повишава неговата издържливост и енергичност. Л-карнитина повишава мастния метаболизъм, като транспортира мазнините до клетъчните митохондрии, където се изгарят. Повишава работоспособността на мозъка и подобрява фокусирането върху тренировъчния процес.

Екстракта от Зелено кафе стимулират допълнително изгарянето на мазнини, благодарение на високото си съдържание на хлорогенни киселини (анти – оксиданти). В комбинация с Л-карнитин този продукт е вашият най-добър избор за регулиране на телесните мазнини.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Концентрат, който съдържа Л-карнитин база (99%) и 100% Екстракт от ЗЕЛЕНО КАФЕ. Един продукт специално разработен за стимулиране на мастния метаболизъм в модерна формула, която ще даде добри резултати във вашата диета.

Всяка ампула от 25мл съдържа по 3000мг Л-карнитин и 625мг ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕНО КАФЕ. За най-добри резултати приемайте една ампула (25мл) 30-45мин. преди тренировка. Внимавайте с приема на този продукт късно вечер поради съдържанието му ЗЕЛЕНО КАФЕ, който може да доведе до нарушаване на съня.

СЪСТАВКИ:

Вода, л-карнитин база, регулатор на киселинността: лимонена киселина, екстракт от зелено кафе, витамин Ц, ароматизант, подсладител: сукралоза, стевия, консервант: натриев бензоат, калиев сорбат, селений.  

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.