Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

HydroCaps / Хидро Капс – 120 капсули

Спомага за по-доброто хидратиране на тялото и по-добър тонус през деня.

Спомага за правилното функциониране на мускулите
Повече енергия през деня при повишена физическа активност
Подобряване на общия тонус

27,50 лв.

Hydro Caps

ХИДРО КАПС е комбинация от минерали и витамин D3, които спомагат за по-доброто хидратиране на организма при продължителна физическа активност. Всички съставки са внимателно подбрани и балансирани за правилното им усвояване от организма.

Минералите Натрий, Калий и Калций са в основата за правилното функциониране и съкращаване на мускулите. Витамин D3 спомага за по-добро усвояване на Калций, а Цинк спомага за засилване на имунитета и засилване действието на останалите съставки в продукта.

Калзий и Магнезий са в най-добро съотношение за правилно усвояване от организма, за да помагат в постигането на високи спортни резултати.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за по-доброто хидратиране на тялото и по-добър тонус през деня. Вземете по две капсули два пъти дневно, препоръчително сутрин и вечер преди хранене.

СЪСТАВКИ: Магнезиев глицинат, натриев цитрат, калиев хлорид, калциев карбонат, натриев хлорид, цинк бисглицинат, витамин D3 (като cholecalciferol), растителна капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.