SUPER GAINER - 2250гр

Супер Гейнър съдържа 30% протеин, като доставя на мускулите изключително важните аминокиселини за по-добра възстановяване и натрупване на чиста мускулна маса. НЕ съдържа Захари или Мазнини. За по-високи резултати сме използвали само протеини с бавно освобождаване - Млечен Изолат и Калциев Казеинат. 

Наличност: В наличност

50,00 лв.

* Задължителни полета

Съдържание и допълнителна информация
Детайли

Super Gainer Nutrition Facts

Изключителен гейнър за бързо покачване на мускулна маса, който не съдържа захари и мазнини.

Подходящ както за начинаещи, които търсят бързи резултати, така и за напреднали спортисти, който търсят допълнителен мускулен разтеж. Съдържа само бавни млечни протеини, които ще подхранват мускулите с аминокиселини дълго след неговия прием. Всяка доза съдържа 8гр БЦАА и 10гр Л-Глутамин, които са изключително важни за бързото възстановяване на уморените мускули и техния растеж. Креатиновата матрица е добавена за допълнителна сила по-време на тренировка и забързване на въстановяването след нея.

Гъст и плътен на вкус със 100% натурални ароматизанти.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Подходящ за прием от хора с бърз и бавен метаболизъм. Не съдържа захари и мазнини и може да се приема и вечерно време преди сън. Високото му съдържание на бцаа, глутамин и креатин ще гарантират бързия мускулен растеж и правилното възстановяване след физическо натоварване.

Смесете 4 лъжици (125гр) в 500-600мл вода или мляко и разбийте добре с шейкър.

СЪСТАВКИ:

Малтодекстрин, млечен протеин изолат (Мляко), калциев казеинат (Мляко), креатин монохидрат, олигозахариди, регулатор на киселинността: лимонена киселина, стабилизатор: карбоксиметилцелулоза, ароматизант, натурален оцветител, подсладител: сукралоза, хранителни ензими: амилаза, протеаза.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина. 

Може би ще проявите интерес и към следните продукти