Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

VISION (Грижа за очите)

Продукта е подходящ за хора, който натоварват очите ежедневно с дълъг престой пред монитор, телевизор и други електронни устройства.
1 – Подпомага здравето на очите.2 – Силен антиоксидант.

22,00 лв.

VISION (Грижа за очите)

VISION (Грижа за очите)

Здравето на очите е изключително важно, за да може живота на човек да бъде пълноценен. Затова създадохме този продукт, който да предпазва очите от оксидативен стрес.

Продукта е подходящ за хора, които са изложени на дълго стоене пред монитор, телевизор и други електронни устройства в следствие на което очите се уморяват и може да се стигне до усложнения.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Подпомага здравето на очите и предпазва клетките от оксидативен стрес. Силен антиоксидант.

Приемайте по 1 капсула на ден след хранене.

СЪСТАВКИ: Стандартизиран екстракт от цвете от невен (лутеин 20% / зеаксантин 2%), алфа липоева киселина, витамин Е (като dl-α-токоферилацетат), цинков бисглицинат, ацерола на прах 25% (натурален витамин С), стандартизиран екстракт от Polygonum Cuspidatum (корен) [20% транс-ресвератрол], витамин А (като ретинил ацетат), растителна капсула.

КОЛИЧЕСТВО: 30 растителни капсули (15.0 гр)

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.