100% CARBO Boost - 1000гр пакет

Един перфектен комплекс от чисти въглехидрати без ГМО. Може да се добавят към протеинов шейк или да се ползват, като чист източник на енергия. Перфектна формула за средно бързо усвояване. БЕЗ ВКУС!

Наличност: В наличност

7,00 лв.

* Задължителни полета

Съдържание и допълнителна информация
Детайли

carbo boost nutri facts

Въглехидратен премикс, който може да се приема самостоятелно преди или по време на тренировка. Ще ви зареди с енергия, като попълни запасите от клюкоген в мускулите. Тази напитка е с много нисък вискозитет (като вода), за да може лесно да се преглъща и е много подходяща за прием по време на физически занимания. 

Може да се добави към протеинов шейк, за да се увеличи калорийния прием, който ще спомогне за по-бързо натрупване на килограми и чиста мускулна маса. 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Продукта е подходящ за продаване на чувство на енергичност и спомага за покачване на чиста мускулна маса, когато се добави към протеинов шейк. Може да се приема преди, по-време и след тренировка. Бързото му усвояване ще зареди мускулите с глюкоген, като придаде чувства на сила и енергичност. 

Приемайте 30гр доза с 350-500мл вода или сок, като допълнителен калориен прием по всяко време на деня или физически занимания. 

СЪСТАВКИ: 

Mалтодекстрин, Декстроза, Фруктоза. 

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина. 

Допълнителна информация
Допълнителна информация
СПИДИ ПОЩА - Максимален брой единици от продукта запълващ опаковката Не
Може би ще проявите интерес и към следните продукти