Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

Брауни® Протеин Бар (Карамел с Бадеми и Пекани) – 100гр

Шоколад на МАКС! Това е най-вкусният протеинов бар, който някога сте опитвали. Богат и плътен на вкус с 23гр белтъчини. Най-добрият бар за след тренировка.

4,20 лв.

Шоколад на МАКС с новото Брауни КАРАМЕЛ!

Brownie Protein Bar® с карамел, бадеми и орехи е огромно 100гр блокче, което ви дава 23гр висококачествени белтъчини. Внимателно подбрани, те ще подхранят вашите мускули дълго време, а фибрите ще подобрят тяхното усвояване. Допълнително сме добавили Витамин С и Калций, за да бъде формулата пълна и балансирана. Всички суровини са внимателно подбрани, за да може крайното удоволствие да бъде пълно и незабравимо.

Богат и плътен вкус, божествен аромат – товa е най-малкото, което може да очаквате с всяха хапка от новото Brownie Protein Bar® CARAMEL.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Приемайте едно блокче 45-60мин преди тренировка за повече енергия и издръжливост. След тренировка ще помогне за по-бързото възстановяване на мускулите. Може да го приемате по всяко време на деня за допълнителен белтъчен прием.

СЪСТАВКИ:

Протеинова матрица [суроватъчен протеин концентрат (мляко), млечен протеин изолат (мляко), калциев казиенат (мляко)], оризово брашно, царевично брашно, овесено брашно (глутен), пшенично брашно (глутен), кокосово масло, соев протеин изолат (соя), малтодекстрин, кристална фруктоза, глюкозен сироп, растителни мазнини, какао на прах, бадеми и пекани (ядки), ленено семе, ленено масло, ароматизанти, калциев фосфат, сол, шоколадова заливка (растителни мазнини, захар, нискомаслено какао на прах, какаова маса, суроватка (мляко), лецитин).

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.