Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

Ca-HMB – 120 капсули

Калциев HMB (Hydroxymethylbutyrate) е метаболитно състояние на верижноразклонената аминокиселина L-левцин, която е незаменима в човешкото тяло и подпомага за следното:

Изграждане на чиста мускулна маса
Забързва възстановяването
Увеличава силата и издръжливостта

30,50 лв.

Ca-HMB

Калциев HMB е активен метаболит на левцин с доказана антикатаболна роля. Има редица преимущества в ползването на HMB и те са:

  • по-ефективно предотвратява разграждането на мускулния протеин, което го прави изключително важен суплемент за всички спортисти трениращи тежко и продължително.
  • Има антикатаболен ефект и спомага изграждането на анаболна среда
  • Изгражда чиста мускулна маса и подпомага възстановяването
  • Увеличава силата и издръжливостта

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за по-бързото възстановяване след тренировка или тежко физическо натоварване; със силно изразен катаболен ефект.

В тренировъчен ден се приема по една доза преди и една доза след тренировка. В нетренировъчен ден се приемат две дози между храненията.

СЪСТАВКИ: β-хидрокси β-метилбутиринова киселина, желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.