Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

Креатин Матрикс – 120 капсули

Перфектната комбинация от три вида креатин за повече сила и издръжливост по време на тренировка. Не задържа вода и не прави мускулите подпухнали.

27,50 лв.

creatine matrix

Креатинова матрица с голяма доза на Креатин Хидрохлорид (HCl) в най-чиста форма. Изключително стабилен във вода, което го прави много добър източник на АТФ от мускулите в организма. При прием се задържа в тялото на човек по-дълго време от микронизирания креатин монохидрат, което доставя продължително време енергия на тялото.

Една доза на ден може да увеличи нивата на кръвната плазма с 1-2 единици, което спомага за увеличаването на силата и натрупването на чиста мускулна маса.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за повече сила, енергия и издръжливост по време на тренировка или състезание. Спомага за по-бързото въстановяване и натруване на чиста мускулна маса.

Приемайте една доза преди и/или една доза след тренировка. В нетренировъчен ден приемайте една-две дози между храненията.

СЪСТАВКИ: Креатин HCl, три креатин малат, микронизиран креатин монохидрат, твърда желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.