Търсене
Close this search box.
Намаление

0882 982 400

Телефон за консултации

MAXI Sport® Сироп с витамини и минерали – 500мл

Maxi Sport® е сироп с концентрация от 1:25 (20мл=500мл готова напитка), която съдържа витамини и минерали за по-добро хидратиране по време на интензивни тренировки или физически натоварвания. Много свежа и приятна на вкус, която съдържа само 16ккал в 500мл готова напитка и може да се консумира по всяко време на деня.

15,40 лв.

MaxiSport® 500mlMaxi Sport® е сироп с концентрация от 1:25 (20мл=500мл готова напитка), с който може да приготвите 25 напитки по 500мл. Всяка от тях съдържа всички необходими витамини и минерали за по-добрата хидратитация по време на интензивни тренировки или физически натоварвания. Много свежа и приятна на вкус, която съдържа само 16ккал в 500мл готова напитка и може да се консумира по всяко време на деня.

Човешкото тяло може да усвоява около 90 грама въглехидрати за 60мин. Когато човек е подложен на високоинтензивни натоварвания и е приел максималните количества въглехидрати, тялото продължава да изпитва нужда от витамини, минерали и течности, за да може да се хидратира. Тогава се приемат напитки с ниско съдържание на калории, но богати на витамини и минерали, каква е Maxi Sport на Fit&Shape®.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Подобрява хидратирането на организма по време на физически натоварвания. Разтворете 20мл в 500мл студена вода, за да приготвите напитка готова за консумация.

СЪСТАВКИ: Вода, сироп от био кафяв ориз, малтодекстрин, регулатор на киселинността: лимонена киселина, ароматизанти: манго и ананас, подсладител: сукралоза, комплекс от витамини и минерали, оцветител: бета каротин, консервант: сорбатна киселина.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.