Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

КЕТО КАРНИТИН Фет Бърнер – 10×25мл

Спомага за по-бързото изгаряне на мазнините и подобрява физическата производителност.
Повишава издръжливостта и помага за забавяне на появата на умора.

24,00 лв.

Keto CarnitineКетоКарнитин е продукт специално разработен за стимулиране на мастния метаболизъм в комбинация от Л-карнитин, Малинови Кетони, Гарциния Камбоджа и Хром Пиколинат. Повишава мастния метаболизъм, като транспортира мазнините до клетъчните митохондрии, където се изгарят. Повишава работоспособността на мозъка и подобрява фокусирането върху тренировъчния процес.

Специално добавените екстракти и хром пиколинат спомагат за по-бързото изгаряне на мазнини и контролиране апетита към сладки храни.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: За най-добри резултати приемайте един шот (25мл) 30-45мин. преди тренировка или сутрин преди закуска.

СЪСТАВКИ: вода, л-карнитин, малинов (плод) екстракт [50% кетони HPLC], гарциния камбоджа (плод) екстракт [60% хидроксилимонена киселина], регулатор на киселинността: био лимонена киселина, ароматизант: горски плодове, натурален оцветител: червено цвекло, консерванти: калиев сорбат и натриев бензоат, хром пиколинат.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте *NVR, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.