Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

L-CARNITINE 3000мг + GUARANA & GREEN TEA – 25мл

Нашият най-продаван фет бърнър с 3000мг Л-карнитин, 125мг Гуарана и 13мг Зелен Чай.
Сега в удобна ампула, за да бъде винаги до вас.

2,30 лв.

l-carnitine guarana green teaКонцентрирана напитка, която съдържа Л-карнитин база (99%), Екстракт от Гуарана и Зелен Чай. Един продукт специално разработен за стимулиране на мастния метаболизъм. Л-карнитина повишава мастния метаболизъм, като транспортира мазнините до клетъчните митохондрии, където се изгарят.  Повишава работоспособността на мозъка и подобрява фокусирането върху тренировъчния процес.

Специално добавените Гуарана и Зелен Чай стимулират допълнително изгарянето на мазнини. В комбинация с Л-карнитин този продукт е вашият най-добър избор за изгаряне на телесните мазнини.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Една от най-важните функции на Л-карнитина, е че прием на 2000мг-3000мг преди тренировка помага за правилното и ритмично съкращаване на сърдечния мускул (сърцето). Това позволява неговата по-добра работоспособност – намалява пулса на трениращия и повишава неговата издържливост и енергичност.

Всяка ампули от 25мл съдържа по 3000мг Л-карнитин, 125мг Гуарана и 13мг Зелен Чай. За най-добри резултати приемайте една апула (25мл) 30-45мин. преди тренировка. Внимавайте с приема на този продукт късно вечер поради съдържанието му на гуарана и зелен чай, който може да доведат до нарушаване на съня.

СЪСТАВКИ:

Вода, л-карнитин база, регулатор на киселинността: лимонена киселина, екстракт от гуарана и зелен чай, витамин Б6 и Б9, ароматизант, подсладител: сукралоза, стевия, консервант: натриев бензоат, калиев сорбат.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.