Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

LEAN MASS – 2250гр

Един изключителен протеинов гейнър с 37% Протеин и 0гр Захари. Съдържа бавен протеин за постепенно освобождаване на аминокиселини към мускулите. 

85,00 лв.

lean mass 2250g

Високобелтъчен (37%) гейнър за бързо покачване на чиста мускулна маса, който не съдържа захари и съдържа само 2% мазнини.

Съдържа само бавни млечни протеини, които ще подхранват мускулите с аминокиселини дълго време след неговия прием. Всяка доза съдържа 46гр Протеин и 12гр Л-Глутамин, които са изключително важни за бързото възстановяване на уморените мускули и техния растеж. 

Добавените витамини, минерали и хранителни ензими ще спомогнат за правилното усвояване на хранителните веществе. Хранителните фибри ще предпазят стомаха от „тежест“ при повишен прием на калории през деня. 

Плътен на вкус с натурални съставки.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Подходящ за прием от хора с бърз и бавен метаболизъм. Не съдържа захари и може да се приема и вечерно време преди сън. Високото му съдържание на глутамин ще гарантират бързия мускулен растеж и правилното възстановяване след физическо натоварване.

Смесете 4 лъжици (125гр) в 500-600мл вода или мляко и разбийте добре с шейкър.

СЪСТАВКИ:

Малтодекстрин, млечен протеин изолат (мляко), калциев казеинат (мляко), стабилизатор: карбоксиметил целулоза, л-глутамин, олигозахариди, премикс от витамини и минерали, ароматизанти, оцветители: ванилия (няма); банан, пъпеш, праскова, тропикал (минимално плодово съдържание 2%)(бета каротен); бисквитки с крем, шоколадова торта, кокос с шоколад, ирландски крем, лешников крем (какао на прах); горски ягоди, горски плодове с йогурт, малина, череша (минимално плодово съдържание 2%)(кармин), подсладител: сукралоза, регулатор на киселинността: лимонена киселина, хранителни ензими: амилаза, протеаза.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.