Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

MAX GAIN 9000 – 2250гр

MAX GAIN 9000® е гейнър за покачване на мускулна маса, който не съдържа мазнини. Добавени са само висококачествен суроватъчен протеин и най-добрата аминокиселина за покачване на мускулна маса – Л-Глутамин.

40,00 лв.

max gain 9000

MAX GAIN 9000® е гейнър за покачване на мускулна маса, който не съдържа мазнини. Добавени са само висококачествен суроватъчен протеин и най-добрата аминокиселина за покачване на мускулна маса – Л-Глутамин.

Всяка доза от 125гр доставя 19гр Белтъчини и цели 9000мг Л-Глутамин за по-бързо възстановяване след физическо натоварване.

Плътен вкус с натурални съставки.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Подходящ за прием от хора с бърз метаболизъм. Високото му съдържание на глутамин ще гарантират бързия мускулен растеж и правилното възстановяване след физическо натоварване.

Смесете 4 лъжици (125гр) в 500-600мл вода или мляко и разбийте добре с шейкър.

СЪСТАВКИ:

Малтодекстрин, декстроза, суроватъчен протеин концентрат (мляко), л-глутамин, стабилизатор: карбоксиметил целулоза, ароматизанти, оцветители: ванилия (няма); банан, пъпеш, праскова, тропикал (минимално плодово съдържание 2%)(бета каротен); бисквитки с крем, шоколадова торта, кокос с шоколад, ирландски крем, лешников крем (какао на прах); горски ягоди, горски плодове с йогурт, малина, череша (минимално плодово съдържание 2%)(кармин), подсладител: сукралоза, регулатор на киселинността: лимонена киселина.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.