Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

NEFRO (Грижа за бъбреците)

Натурални билкови екстракти във веганска капсула, които спомагат за по-доброто здраве на бъбреците и отделянето на урея.
1 – Допринася за нормалната функция на бъбреците. 2 – Стимулира нормалното уриниране.

16,50 лв.

NEFRO (Грижа за бъбреците)

NEFRO (Грижа за бъбреците)

Специализиран продукт насочен към грижата за доброто здраве на бъбреците. Съдържа две висококачествени активни съставки: екстра от листа на маслина с 40% олеуропеин и екстракт от храстова детелина.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Допринася за нормалната функция на бъбреците и стимулира нормалното уриниране. Насърчава отделянето на урея.

Приемайте 1 капсула до три пъти дневно преди хранене.

СЪСТАВКИ: Стандартизиран екстракт от маслинa (листа) [40% oлеуропеин], екстракт от Леспедеза капитата (листа и стъбла) 25:1, растителна капсула.

КОЛИЧЕСТВО: 30 растителни капсули (15.0 гр)

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.