Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

NOVA Shape Weight Loss – 126 капсули

NOVA Shape е иновативен продукт за изгаряне на мазнини и контролиране на телесното тегло. Спомага за засилване на мастния метаболизъм посредством изгаряне на мазнини, изхвърляне на излишната вода и регулиране на апетита.
С Nova Shape ще оформите вашето красиво и симетрично тяло.
Подходящ е за мъже и за жени. Една опаковка стига за 30 дни.

60,50 лв.

NOVA Shape Weight Loss

NOVA Shape е иновативен продукт за изгаряне на мазнини и контролиране на телесното тегло. Неговото действие се базира на няколко нива на ефективност, посредством на които ще може качествено да се изгорят излишните мазнини и оформи красиво и симетрично тяло. Подходящ е за мъже и за жени.

о Засилва Диурезата / Изхвърлане на излишната вода
о Контролира Апетита / Намалява апетита към сладко
о Натурални Билкови Съставки
о Засилва Термогенния Метаболизъм
о Намалява Чувството за Отпадналост

Една опаковка стига за 30 дни.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за засилване на мастния метаболизъм и регулиране на телесното тегло посредством изгаряне на мазнини, изхвърляне на излишната вода и регулиране на апетита.

Приема се, както следва:

Седмица 1 – 1 капсула по 3 пъти на ден; 15-30 мин. преди хранене или тренировка. Препоръчително е последния прием да бъде преди 19:00ч.
Седмица 2 – 2 капсули по 2 пъти на ден; 15-30 мин. преди хранене или тренировка. Препоръчително е последния прием да бъде преди 19:00ч.
Седмица 3 – 2 капсули преди закуска; 2 капсули преди обед; 1 капсула преди вечеря. Приемайте ги 15-30 мин. преди хранене или тренировка. Препоръчително е последния прием да бъде преди 19:00ч.
Седмица 4 – 2 капсули по 3 пъти на ден; 15-30 мин. преди хранене или тренировка. Препоръчително е последния прием да бъде преди 19:00ч.
* една седмица се състои от 7 дни – от Понеделник до Неделя.
** ако не сте се занимавали със спорт или приемали други продукти за отслабване – придържайте се към прием по горе-показаната схема за Седмица 1 и Седмица 2 докато свършат капсулите в опаковката.

Ако получите дискомфорт, увеличавайки дозата на прием, през новата Седмица от предназначението за прием – продължете да ползвате продукта с по-малката дозировка, от предходната седмица, до свърването на капсулите в опаковката. Пийте достатъчно вода на ден, за да поддържате нормално кръвно налягане, докато приемате продукта.

Допълнителни СЪСТАВКИ: микрокристална целулоза, твърда желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.