Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

Pure WHEY Iso GOLD – 30гр бутилка

Пюр Уей Изо Голд ® протеин е матрица от Суроватъчен Изолат, Млечен Хидролизат PeptoPro® и БЦАА. Страхотен протеин на добра цена, който ще ви възстано­ви след тежка тренировка. Вече наличен в 30гр единична доза, за да бъде винаги близо до вас. 

4,00 лв.

pure whey iso gold nutri facts

Един страхотен продукт разработен от професионалисти за професионалисти. Съдържа суроватъчен протеин изолат и най-добрия хидролизат в света PeptoPro®. Почти изчистен от въглехидрати и мазнини, което го прави подходящ за хора на диети или трениращи с много бавен метаболизъм.

Ди и три пептидите от PeptoPro® са най-бързия източник на аминокиселини за мускулите. Този протеин е доказал своите превъзходни качества през годините. Няма национален или олимпийски отбор, който да не е ползвал PeptoPro® и да е останал разочарован.

Супер бързо възстановяване за супер добри резултати. В допълнение сме подбрали 20 неустоими вкуса, за да сме сигурни че всеки ще си хареса своя аромат.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Продукта е подходящ за покачване на чиста мускулна маса. Подходящ е да се приема преди и след тренировка. Бързото му усвояване ще ви възстанови и осигури постоянен приток от аминокиселини към мускулите. 

Приемайте 30гр доза с 250-300мл вода или мляко, като допълнителен белтъчен прием по всяко време на деня. За най-добри резултати приемайте една доза от 30гр (с мляко) преди тренировка и една доза от 30гр (с вода) след тренировка. 

СЪСТАВКИ: Суроватъчен протеин изолат (Мляко), Суроватъчен протеин концентрат (Мляко), Млечен протеин хидролизат [PeptoPro®]), ВСАА 8:1:1 (Л-левцин, Л-изолевцин, Л-валин), стабилизатор: карбоксиметилцелулоза, пребиотици (инулин), регулатор на киселинността: лимонена киселина, ароматизант, натурални оцветители, подсладител: сукралоза, стевия, хранителни ензими: амилаза, протеаза, целулаза, липаза, лактаза.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.