Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

TRIBULUS TERRESTRIS – 120 капсули

Екстракт от Трибулус Терестрис за повишаване на естествените нива на тестостерон в организма.
Повишава тонуса, издържливостта и силата по време на физически натоварвания. Спомага за по-бързото възстановяване на уморените мускули и натрупването на чиста мускулна маса.

29,00 лв.

Tribulus TerrestrisСтрахотен продукт, който ще повишите вашите спортни резултати. Съдържа 100% трибулус терестрис. Повишава нивата на свободен тестостерон и спомага за изграждането на чиста мускулна маса. Повишава либидото.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Повече сексуална мощ. Повече енергия и издръжливост по време на физически занимания. Възстаноявав уморените мускули и понижава нивата на кортизол при стрес. Засилва протеиновия синтез и изгражда чиста мускулна маса.

В тренировъчен ден се приема една доза преди тренировка. В не тренировъчен ден се приемат една доза – сутрин преди закуска или вечер преди сън.

СЪСТАВКИ: Трибулус терестрис, твърда желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.