Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

100% GABA – 100гр

100% GABA с доказани свойства в подпомагането борбата със стреса и чувството на тревожност и безпокойство. Спомага за по-добър сън.

13,20 лв.

100% GABA

Гама-аминомаслената киселина (GABA) е естествена аминокиселина, която работи като невротрансмитер в мозъка ви. Невротрансмитерите функционират като химически пратеници. GABA се счита за инхибиторен невротрансмитер, тъй като блокира или инхибира определени мозъчни сигнали и намалява активността в нервната ви система.

Когато GABA се свързва с протеин в мозъка ви, известен като GABA рецептор, той произвежда успокояващ ефект. Това може да помогне при чувство на безпокойство, стрес и страх.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага възстановяването след физическо натоварване и подобрява съня.

Приема се преди тренировка или преди сън. За най-добри резултати изпийте една доза преди физическо натоварване. В нетренировъчен ден приемайте 1 доза преди сън.

СЪСТАВКИ: GABA (гама-аминомаслена киселина).

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.