Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

Ацерола 1000 плюс – 10×25мл

Допринася за намаляване на умората и мускулна треска. Спомага за нормалната функция на имунната и нервната система.

17,00 лв.

Acerola 1000 Shot

Ацеролата е натурален екстракт от плодовете на malpighia punicifolia, които са изключително богати на натурален Витамин С. Неговото усвояване от човешкото тяло е в пъти по-високо от това на аскорбиновата киселина.

Ползите от Витамин С са широко известни, но ние добавихме специално D-Биотин в неговата натурална форма, за да засилим действието на продукта. D-Биотин  е витамин от групата на В-Витамините, който се включва в много метаболитни процеси и спомага за по-бързото възстановяване на мускулите след физическо натоварване.

D-Биотин го наричат още витамин на красотата, защото спомага за нормалната дейност на мастните жлези и влияе върху съдържанието на мазнини в кожата. Участва в производството на колаген, който придава еластичност и красота на кожата.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Допринася за намаляване на умората и мускулна треска. Спомага за нормалната функция на имунната и нервната система. Пийте една доза сутрин или преди физическо натоварване.

СЪСТАВКИ: Вода, ацерола: екстракт от плод на malpighia punicifolia (25% натурално Витамин С), ароматизант: праскова, натурален оцветител: бета каротин, d-биотин, консерванти: калиев сорбат и натриев бензоат.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте *NVR, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева