Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

Адаптоген Шот – 10×25мл

Спомага за намаляване на умората в случай на стрес и подобрява физическата работоспособност.

23,00 лв.

Adaptogen ShotАдаптоген е специализиран продукт за намалане чувството на умора и подобряване физическото състояние на организма.

В спорта спомага за подобряване физическата активност и по-бързото възстановяване на уморените мускули след тренировка. Особено е ефективен при двуразови/триразови тренировки, като спомага за по-бързото възстановяване на мускулите преди следващата тренировка.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Допринася за намаляване на умората в случай на стрес и подобрява физическата работоспособност. Пийте един шот (25мл) сутрин или преди физическо натоварване.

СЪСТАВКИ: вода, био сироп от кафяв ориз, фруктозен сироп, кофеин (екстракт от листа на camellia sinensis), екстракт от корен на rhodiola rosea [3% salidrosides], екстракт от bacopa monnieri [10:1], екстракт от корен на siberian ginseng [0.8% Eleutherosides HPLC], регулатор на киселинността: био лимонена киселина, екстракт от плодове на schisandra [20:1], екстракт от корен на ashwagandha [50:1], екстракт от семена на грейпфрут [45% flavonoids HPLC], ароматизант: манго и портокал, натурален оцветител: бета каротин, консерванти: калиев сорбат Е202, натриев бензоат Е211.

Високо съдържание на Кофеин! Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте *NVR, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.