Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

AMINO PeP (PeptoPro) – 120 капсули

Амино ПеП е чист млечен хидролизат. Ние сме единствената фирма в Европа, която предлага този продукт като самостоятелна хранителна добавка.
3000мг на ден гарантират супер възстановяване в комбинация с шейк или други аминокиселини.

45,50 лв.

amino pep hydrolisateAMINO PeP HYDROLISATE са най-добрите хидролизирани аминокиселини в света! Супер възстановяване за супер резултати!

Аминокиселините са градивните елементи на всеки организъм. Те са основата върху която се изграждат и правилно протичат всички метаболитни процеси в човешкото тяло. Приемането им е особено важно при спортистите, за да може мускулите да се възстановят по-бързо. Всички знаем колко е важно правилното съотношение на прием на хранителни вещества след тренировка.

AMINO PeP HYDROLISATE са аминокиселини от най-висок клас с дву и три пептидните връзки. Предварително ензимно обработени и денатурирани, за максимално бързо усвояване от организма и навлизане в кръвообращението. Всички говорят за „Азотния прозорец“ или „Window of opportunity“ – момента след който капацитета на усвояване на хранителни вещества от клетките рязко спада. За това всеки спортист трябва да има под ръка аминокиселини, с които да възстанови своите мускули подготви за последващи тренировки.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕВъзстановява уморените мускули след тренировка или тежко физическо натоварване; със силно изразен анаболен ефект.

За най-добри резултати приемайте една доза веднага след тренировка и една доза вечерно време преди сън. В нетренировъчен ден примайте една доза сутрин на гладно и една доза вечерно време преди сън. Може да се приема и по всяко друго време на деня между храненията!

СЪСТАВКИ: Млечен протеин хидролизат, твърда желатинова капсула.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.