Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

БРАУНИ® Протеин Бар (Кутия микс) – 30х20гр

Шоколад на МАКС! Това е най-вкусният протеинов бар, който някога сте опитвали, а сега в кутия с всички шест вкуса. Всяка кутия съдържа 5бр по 20гр от всеки вкус на Брауни Протеин Бар.

31,00 лв.

brownie protein bar peanut butter

brownie protein bar caramelbrownie protein bar chestnutsbrownie protein bar double chocolatebrownie protein bar chocolate peanut butterbrownie protein bar chocolate orangeШоколад на МАКС!

Всички знаем, колко ни се хапва понякога, но колко зле се чувстваме след това. За това ние, от Хелти Фуудс енд Дринкс ООД, решихме да направим десерт, който да бъде супер шоколадов, супер вкусен и същевременно здравословен.

Brownie Protein Bar® е огромно 100гр блокче, което ви дава 24гр висококачествени белтъчини. Внимателно подбрани, те ще подхранят вашите мускули дълго време, а фибрите ще подобрят тяхното усвояване. Допълнително сме добавили Витамин С и Калций, за да бъде формулата пълна и балансирана.

Всички суровини са изследвани внимателно, за да може крайното удоволствие да бъде пълно и незабравимо.

Богат и плътен вкус, божествен аромат – товa е най- малкото, което може да очаквате с всяха хапка от Brownie Protein Bar®.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.