Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

DOMINATOR Pre-Workout – 420гр

ДОМИНАТОР е продукт подходящ за приемане преди тренировка (азотен бустър), който ще ви „напомпи“ – спомогне да получите повече енергия, сила и издръжливост по време на тренировката.
С висока дозировка на активните съставки и превъзходен вкус Доминатор ще бъде вашият най-добър приятел в покачването на чиста мускулна маса и повишаване на спортните резултати.

49,50 лв.

dominator pre-workoutDOMINATOR® е пред-тренировъчен продукт, който ще ви зареди със сила, енергия, издръжливост и ще повиши вашите спортни резултати. 

Съдържа 21 дози, които ще ви стигнат за цял месец тренировки. Дозировката от 20гр съдържа всичко необходимо, за да направите една силна и качествена тренировка.   

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕПридава повече сила, енергия и издръжливост преди тренировка. Засилва протеиновиа синтез и изгражда чиста мускулна маса. Забързва възстановяването след физическо натоварване.

В тренировъчен ден се приема една доза преди тренировка. В ден без тренировка може да приемате Hydro BCAA 12000, за да възстановите уморените мускули.

СЪСТАВКИ: Л-Аргинин HCL, бета аланин, л-цитрулин, три-креатин малат, микронизиран креатин монохидрат, д-аспартамова киселина, л-тирозин, витамин Ц, кофеин анхидрат, л-орнитин, регулатор на киселинността: био лимонена киселина, ароматизант, подсладител: сукралоза, оцветител.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.