Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

LIVER & Gallbladder плюс (Грижа за черния дроб и жлъчка)

Натурален продукт, който действа благоприятно на черния дроб и жлъчката, като спомага за тяхното правилно функциониране.
1 – Допринася за нормалната функция на черния дроб и жлъчката. 2 – Детокс ефект.3 – Спомага за по-доброто храносмилане.

22,00 лв.

LIVER & Gallbladder плюс (Грижа за черния дроб и жлъчка)

LIVER & Gallbladder плюс (Грижа за черния дроб и жлъчка)

Специализиран продукт насочен към грижата за доброто здраве на черния дроб и жлъчката.

Поддържането в добро здраве на черния дроб е жизнено важно за доброто здраве на цялото тяло. По-този начин се предпазва тялото от натрупване на токсини, подуване на корема и чувство на тежест.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Действа благоприятно на черния дроб и жлъчката, като спомага за тяхното правилно функциониране. Детокс ефект, който спомага за по-доброто храносмилане.

Вземете два пъти по 1 капсула дневно с вода по време на хранене.

СЪСТАВКИ: Бял трън (семена) стандартизиран екстракт (80% Силимарин), Чанка пиедра (цяла билка) екстракт 4:1, Глухарче (корен) екстракт 10:1, N-Ацетил-L-Цистеин, Холин битартрат, растителна капсула.

КОЛИЧЕСТВО: 60 растителни капсули (30.0 гр)

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.