Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

MyoCell® RECOVERY – 1260гр

MyoCell® е една изключителна комбинация от БЦАА, Глутамин, Цитрулин и други важни компоненти, който ще ви дадат енергия по време на тренировка и възстановят по-бързо след нея.

89,00 лв.

myocell recovery amino 1260g

MyoCell® е страхотна комбинация от аминокиселини, които ще ви възстановят бързо и качествено след физическо натоварване. Комбинацията от БЦАА, Глутамин, Цитрулин и PeptoPro® ще накрат вашите мускули да растат дори, когато сте в нетренировъчен ден. Тонус, енергия, издръжливост и по-голям мускулен обем. Това са част от ползите, който ще получите, когато ползвате MyoCell®.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Спомага за повече енергия по време на тренировка и по-бързото възстановяване след нея. Приемайте една доза на ден. Сложете 250-300мл вода в шейкър, добавете една доза прах и разбийте добре. Консумирайте охладено за по-добър вкус.

СЪСТАВКИ: Л-левцин, л-глутамин, л-изолевцин, л-валин, регулатор на киселинността: био лимонена киселина, л-цитрулин, PeptoPro (млечен протеинов хидролизат [мляко]), гама-аминобутирова киселина, подсладител: сукралоза, натриев хлорид, калциев глюконат, л-теанин, алфа липоева киселина, натурален кофеин от зелен чай, магнезиев цитрат, калиев хлорид, натриев цитрат, калциев фосфат, натурални ароматизанти, натурален оцветител, пиридоксин.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.