Търсене
Close this search box.

0882 982 400

Телефон за консултации

Energy Rush® Енерджи Шот – 60мл

Energy Rush® е перфектната енергийна напитка преди тренировка! Съдържа 20 грама био сироп от кафяв ориз и екстракт от джинджифил, който ще увеличи издръжливостта ви!

3,30 лв.

Energy Rush Shot Nutrition Energy Rush® е перфектната енергийна напитка, от която се нуждаете преди тренировка. Той няма добавена захар, но вместо това добавихме 20 грама био сироп от кафяв ориз като отличен източник на енергия за дълги тренировки. 3000мг L-Цитрулин и L-Таурин ще поддържат мускулите ви в кондиция и по-добра работоспособност, докато 250мг Кофеин ще удължи енергийния ефект за повече от час.

Добавихме екстракт от Джинджифил, за да се увеличи обема на дишане и по този начин да се увеличи приемът на кислород по време на тренировка. Джинджифил действа много благоприятно на стомаха и предпазва от раздразнения.

Перфектната напитка трябва да бъде със свеж и ободряващ аромат, за това избрахме сочния и енергизиращ вкус на МАНГО.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Придава чувство на бодрост и енергичност, когато се приема преди тренировка. Приемайте една напитка на ден.

СЪСТАВКИ: Вода, био сироп от кафяв ориз, l-цитрулин, l-таурин, регулатор на киселинността: био лимонена киселина, екстракт от джинджифил (корен), кафеин анхидрат, ароматизант: манго, стабилизатор: гума арабика, консерванти: калиев сорбат Е202, натриев бензоат Е211, натурален оцветител: бета каротин.

Съдържа кофеин! Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте РИ*, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.